Beste jongere,

Ben jij 16 jaar of ouder? En ben je toe aan een super gezellige Winter3Daagse met leeftijdsgenoten? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!

In de kerstvakantie organiseren wij namelijk weer een Winter3Daagse. Het thema van deze dagen is ‘van Alfa tot Omega’: van begin tot het einde. God is er altijd geweest en zal er altijd zijn. Wij als Christenen kennen een heel mooi boek dat hierover vertelt: de Bijbel! De Bijbel kent heel veel rijke verhalen. Maar zijn die in deze tijd nog wel relevant? Hoe begin je nou in zo’n dik boek met lezen? En hoe kun je dit oude boek van toepassing laten zijn in je dagelijks leven? Over welke Bijbelverhalen wil jij meer weten??

Allemaal vragen waar we ons op de W3D mee bezig gaan houden. Er zal een spreker zijn die ons een mooie inleiding gaat geven over hoe je de Bijbel leest en die ons de leidraad van de Bijbel zal uitleggen. We hebben twee priesters in ons midden waarmee we in de wat minder bekende Bijbelverhalen gaan duiken. Ook is er altijd gelegenheid om vragen te stellen aan de priesters. Er zijn ook momenten waarin je met een groepje over je zelfgekozen bijbeltekst gaat praten, vragen kunt stellen en dingen kan delen. Het gaan super gezellige dagen worden met tijd voor ontmoeting, catechese, spellen, lekker eten en andere activiteiten. Laat je maar verrassen.. 🙂

Hieronder volgt de praktische informatie:

Voor wie?Iedereen van 16 t/m 30 jaar
Wanneer? Van dinsdag 2 januari 16:00u tot vrijdag 5 januari 11.30 uur
Deelnamebedrag?€65 (all in)
Waar?Groepsaccommodatie De Coxse Boerderij (Gemert)
Organisatie?Past. Guido, kap Austin, Marc & Vivi Demandt, Thea Engels, Nicole van ‘t Klooster, Luc Lomme en Marie Demandt.
Opgeven?Vul hier het aanmeldformulier in.
Geef je op vóór 10 december 2023!
Vragen?Mail naar: winter3daagse@hotmail.com