Sophia Kamerkoor Kiev Oekraïne o.l.v. Oleksii Shamritskyi opnieuw in Grote Kerk Venray samen met Venrays Mannenkoor o.l.v. Ron Hanssen Grote Kerk
Venray Vrijdag 15 december 20 uur

In het voorjaar mochten we samen met VG Transparant het Sophia Kamerkoor uit Kiev Oekraïne ontvangen. Wie er bij geweest is, in een stampvolle kerk, heeft een onvergetelijke muzikale avond beleefd. Ter plekke werd al afgesproken dat het koor rond kerstmis opnieuw zou terugkeren. Vrijdag 15 december is het zover: samen met het Venrays Mannenkoor geeft het Sophia Kamerkoor een advents- en kerstconcert.

In hun vooraankondiging schrijven de zangers dat het nog steeds moeilijke tijden zijn voor Oekraïne, maar dat ze hun culturele missie middels hun concerten blijven voortzetten in vele bevriende landen. Het programma heeft als titel gekregen Licht voor de wereld en behelst vele traditionele Oekraïense kerstgezangen.

De toegang is wederom gratis, giften van die avond zijn bestemd voor het koor.