5 nieuwe bijeenkomsten te Venray
Stemvorming voor koorleden en alle anderen die graag zingen!

Voor het derde jaar op rij wordt weer een serie stemvormingsbijeenkomsten aangeboden o.l.v. Vincent Kusters. De deelnemers zijn en blijven enthousiast over wat Vincent hen te bieden heeft. Ook wie eerder niet deelnam is van harte welkom!

De afzonderlijke stemmen worden getraind, tips en trucs om goed en verantwoord met je stem om te gaan passeren de revue en zingen dient een sociale functie: mensen komen in harmonie bij elkaar en maken muziek. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor (koor-)zangers maar ook voor allen die hun stem willen ontdekken en ontwikkelen.

Maandagmorgen 10.30 uur – 12.00 uur op
29 januari, 19 februari, 26 februari, 4 maart, 11 maart
De Galmhut Zangers van St. Frans, Langeweg 92 in Venray

Iedereen is welkom, zij het na aanmelding (info@sgv-roermond.nl). Enige voorwaarde voor deelname… dat men graag zingt! Er is een korte pauze met koffie/thee voorzien.
Deelnameprijs € 50,– voor de vijf bijeenkomsten, tijdens de eerste bijeenkomst te voldoen.