‘Emmaus – De Familiemusical’ gaat op premièretour met op zondag 2 april 15.00 uur een opvoering in de Paterskerk in Venray.

Ken je dat? Je bent op zoek naar geluk en ontmoet een geweldig iemand. Hij inspireert je en belooft een betere toekomst. Dit overkomt Kleopas en Maria. Maar dan… grote teleurstelling: geheel onverwachts verdwijnt hij uit hun leven. Weg droom, weg toekomst vol geluk. En radeloos keren ze terug naar hun dorpje, Emmaüs. Maar onderweg komt er een vreemdeling op hun pad, die een stukje met hen meeloopt…
Een actueel, aangrijpend en authentiek verhaal, dat als een sprankelende familiemusical op de planken wordt gebracht door KISI Nederland. Laat je raken door een eeuwenoude Bijbelse vertelling, die niets van zijn krachtige boodschap heeft verloren. Een musical geschreven door Bas & Cissy Suijkerbuijk bekend van hun schoolmusicals die op honderden plaatsen zijn opgevoerd.

Een jonge cast en crew van 80 personen brengen ‘Emmaus – De Familiemusical’ tot leven. De musical, vol humor en pakkende scènes, is geschikt voor alle leeftijden vanaf 4 jaar.

Meer informatie en tickets op: www.kisi.nl Tickets zijn ook verkrijgbaar via de parochie contact@rkvenray.nl. Tickets kosten € 10,- euro per persoon en 4 persoonstickets voor 32 euro.