Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof. Wereldwijd hebben al ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.
Op 23 januari is Alpha nu ook gestart in Venray.

Op donderdagavond 23 januari was in het zaaltje van de Paterskerk (aan de Leunseweg 5) de eerste Alpha. Middels een serie wekelijkse interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen.
Na de maaltijd luisteren de deelnemers naar een korte en inspirerende inleiding. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover doorgepraat wordt in kleine gespreksgroepen. Voorbeelden hiervan zijn ‘Wie is Jezus?’, ‘Waarom stierf Jezus aan het kruis?’ en “Bidden; hoe en waarom?’.

In Nederland hebben ruim 300.000 mensen al een Alpha gevolgd. Alpha is voor iedereen: jong of oud, gelovig of niet-gelovig; je bent van harte welkom! Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen.
Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op www.alphacursus.nl
Heb je vragen over Alpha? Heb je belangstelling om deel te nemen? Neem dan contact op met Arthur Gerritzen (06-46656753 of alphavenray@gmail.com).