Grensoverschrijdend gedrag

Als parochie Sint-Petrus Bandenkerk volgen wij het preventiebeleid inzake seksueel misbruik en grensoverschrijdend gedrag in de Rooms-Katholieke Kerk zoals vermeld op de website www.rkkerk.nl . Dit beleid is via de onderstaande link te bekijken: https://www.rkkerk.nl/praktische-informatie-voor-bisdomparochie/preventiebeleid/

Meldpunt Grensoverschrijdend Gedrag

Wanneer u te maken heeft of heeft gehad met grensoverschrijdend gedrag binnen de Rooms-Katholieke Kerk dan kunt u contact opnemen met het meldpunt. Dat mag ook anoniem.

Uw aanspreekpunt bij het Meldpunt Grensoverschrijdend Gedrag is Monique Braspenning (meldpuntfunctionaris). Zij is doorgaans op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09:00 en 12:00 uur telefonisch bereikbaar. Buiten de bereikbaarheidstijden kunt u altijd de voicemail inspreken of een mail sturen. Dan wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Contactgegevens:
R.K. Meldpunt Grensoverschrijdend Gedrag
Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET UTRECHT
E-mail:  contact@meldpuntgrensoverschrijdendgedragrkk.nl
Telefoon: 06 24 955 899